Mutatjuk, hogy milyen színekben lesz kapható az iPhone 14 Pro család

Az amerikai vállalat napokon belül hivatalosan is bemutathatja az iPhone 14 sorozatot, amiről most újabb információk derültek ki. Mutatjuk, hogy milyen színekben érkezhetnek meg majd a termékek.

Az Apple már hivatalosan is megerősítette, hogy a következő nagy eseményét szeptember 7-én fogja megtartani. Itt mutathatják be az iPhone 14 sorozatot és az új Apple Watch Series 8 modelleket is. Összesen négy okostelefon kerülhet majd bemutatásra: az iPhone 14, iPhone 14 Plus/Max, iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max.

A szivárgások szerint utóbbi két készülék lesz fő fókuszban majd a cégnél, ugyanis leginkább ezeknél láthatunk majd fejlődést az előd modellekhez képest. Csak a Pro modellek fognak új processzort kapni, valamint itt javul majd érdemlegesen a kamera is. Mindezek mellett az iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max okostelefonnál válthatják végre le, a már elavult notch dizájnt.

Forrás:gizmochina

A napokban az is kiszivárgott, hogy milyen színekben érkezhetnek majd a Pro modellek, amit képen is megtekinthetünk. Úgy tűnik, hogy maradhat a szürke, az arany és az ezüstszín is, ami kiegészül még egy kék és egy lila színnel. Utóbbi a képen inkább sötétkéknek néz ki, de kíváncsian várjuk a megjelenést, hogy jobban látni lehessen a színárnyalatokat.


Forrás