Mutatjuk, hogyan nézhet ki az iPhone 14 Pro Max modell

Az amerikai vállalat hamarosan bemutathatja legújabb okostelefonjait, köztük az iPhone 14 Pro Max modellt. A készülék dizájnját most meg is tekinthetjük egy kiszivárgott kép miatt.

Az iPhone 14-es széria valamikor szeptember elején fog bemutatkozni, amik közül a legerősebb modell az iPhone 14 Pro Max okostelefon lesz, ami a legtöbb extrával fog rendelkezni. Megfogja kapni az új Apple A16 Bionic processzort és 48 MP-es fog növekedni a hátlapi főkamera mérete. Emellett persze biztosan még több újítást is láthatunk, leginkább apróságokat, de ezt majd a bemutató után fogjuk kielemezni nektek.

Amit még érdemes kiemelni az a szelfi kamera és a 3D szkenner elhelyezkedése az előlapon, hiszen állítólag a Pro modellek lesznek az elsők a cég történetében, amik nem notchot fognak kapni, hanem kamerakivágást.

Persze a többi gyártónál már az olcsó készülékek között is ez a standard, de az amerikai vállalat most jutott el ide, hogy meglépje ezt az újítást.

Ez nagyon jól látszik a kiszivárgott képen, ahol a kamera kivágás külön fog elhelyezkedni a biztonságért felelős 3D alapú arcfelismerőtől. A hátlap a jelek szerint nem nagyon fog változni, esetleg a szenzorok lehetnek majd fizikálisan nagyobbak.


Forrás