Nagy változások jönnek az iPhone 15 sorozatnál

Az amerikai vállalat néhány napja mutatta be az iPhone 14-es szériát, de már most arról lehet olvasni, hogy milyen változásokat fog elhozni az iPhone 15 sorozat. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

Az Apple szeptember 7-én tartotta meg a legutolsó sajtóeseményét, amin bemutatkozott az iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max modell, valamint az új Apple Watch okosórák és az új AirPods Pro fülhallgató.

A termékek egyelőre még csak előrendelési fázisban vannak, de már most a következő évben megjelenő iPhone 15-ös sorozatról érkeznek a szivárgások.

Ha az utóbbi éveket vesszük figyelembe, akkor valamikor 2023 szeptemberében fog majd bemutatkozni az iPhone 15 széria, valószínűleg hasonló felállásban. Az idén már nagyon jól látható, hogy a vállalat célja az, hogy a Pro modelleket még jobban elkategorizálja az alap modellektől azért, hogy többen vásárolják a drágább kiadásokat.

Már az idei évben is szinte csak az iPhone 14 Pro okostelefonoknál láthattunk újdonságokat, a forrás szerint viszont ez a szakadék tovább nőhet a következő évben, valamint jövőre is tovább nőhet a termékek ára a globális piacon. Egy szivárogtató szerint még arra is van esély, hogy a Pro Max jelzőt elhagyja az Apple és Ultra jelzőre cseréli azt.


Forrás