Ősszel jöhet az Airpods 3

airpods

Egyre több információ derül ki arról, hogy milyen készülékeket tervez bemutatni az Apple a következő eseményén. Most megtudhatjuk mikor jön az új fülesük.

INLOCK

Az Apple idén ősszel mutathatja be az új iPhone 13-as szériát és úgy tűnik, hogy mellette jöhet a legújabb generációs vezeték nélküli fülhallgatója az Apple Airpods 3. A cég az első generációs TWS fülhallgatóját 2016-ban mutatta be, míg a következőt 2019-ben.

Két év elteltével már tényleg érkezhetne az újabb verzió, hiszen a többi gyártó ontja magából az ilyen típusú eszközöket. (Persze ettől függetlenül még mindig az Airpods a legnépszerűbb világszerte.)

A legújabb pletykák szerint a készüléknél nem fognak tapasztalni a felhasználók jelentős árváltozást, mivel az Apple mobiltelefonjai mellé már nem adnak fülhallgatót, sem töltőfejet, így tudnak spórolni a költségeken.

airpods

Az új termék nagyon hasonlíthat majd az Airpods Pro kialakítására, viszont a gumiharangok elmaradhatnak róla. Valószínűleg ez azt is jelenti, hogy aktív zajszűrést nem kap a készülék, az megmarad a legerősebb modellnek. Viszont abban biztosak lehetünk, hogy a hangminősége és a hívás minősége javulni fog, emellett gyorsabban reagálhat a készülék az utasításokra, hiszen egy új lapkát kaphat meg.

Hivatalos bemutatási dátumról és árazásról egyelőre nincs hír, viszont amint megtudunk valami újdonságot, azt megírjuk nektek!


Forrás