Otthoni biztonsági kamera rendszerek áron alul a Hekka.com-on!

Manapság már elengedhetetlen otthonra valamiféle biztonsági rendszer, legyen szó kameráról vagy riasztórendszerről. A Hekka.com-on most öt különböző akciós termék közül választhatunk, amikkel biztonságban tudhatjuk a értékeinket.

Ha valaki maradna a hagyományos megoldásnál és WiFi helyett inkább a kábeles megoldást választaná érdemes megnézni a Hiseeu ezen termékeit. Négy és nyolc kamerás csomagokat is kínálnak, amikhez jár a kamerákon felül 1 db NVR, 1 vagy 3TB-os merevlemez (csomagtól függően), kábelek, vízálló csatlakozók, egér és két matrica, amik arra figyelmeztetnek, hogy a területek kamerarendszer figyeli. A kamerák maximális felbontása 5 megapixel és HD felbontásban rögzítenek maximum 30 méteres távolságban.

Támogatják az éjjellátó módot, az arc és mozgás felismerést, a hangrögzítést és van IP66 tanúsítvány is, tehát az eső sem árthat nekik. A csomagban lévő kábelek teljes hossza 100 méter. Természetesem egy külön mobilapplikáció is készült a Hiseeu termékekhez, így az NVR-en kívül akár okostelefonról is elérhetőek a kamerák. A négy kamerás csomag ára 61.500 Ft-nak megfelelő összeg ehhez a PHS4 kuponkódot kell használni. Amennyiben valakinek a nyolckamerás szett kellene a PHS8 kuponnal most 99.000 Ft-ért tudja megvenni.

Hiseeu 4 kamerás csomag vásárlás

Hiseeu 8 kamerás csomag vásárlás

Amennyiben valakinek kimondottan egy belső kamerára van szüksége ilyet is talál a Hiseeu kínálatában. A Hiseeu Home Security kamera szinte teljesen körbeforgatható és le-fel is van 110 fokos mozgási lehetőségünk. Természetesen nem hiányzik a repertoárból az éjjellátó funkció, az automatikus mozgásérzékelő és a kétoldalú párbeszéd.

Az eszköz WiFi-n keresztül csatlakozik a hálózatra és microSD kártyát is lehet bele tenni, tehát nem szükséges hozzá merevlemez. A saját mobilapplikáció itt is játszik, a kamera beállításait ezen keresztül tudjuk elérni. A P9 kuponkóddal, most 9900 Ft-nak megfelelő összegért tudod megvenni a Hiseeu otthoni kameráját.

Hiseeu Home Security Wifi IP Camera vásárlás ezen a linkek

Aki nem szeretne bajlódni a vezetékekkel és inkább közelebb áll a szívéhez egy WiFi-s külső kamera, erre is talál megoldást a Hiseeu eszközök kínálatában. A Hiseeu 3MP Wireless WiFi Kamera System kamerái akár 1080p felbontásban is tudnak rögzíteni és az előző modellekhez hasonlóan van éjjellátó mód és akár e-mailes értesítést is beállíthatunk, arra az esetre, ha mozgást érzékelne a rendszer.

Ebben a csomagban négy darab WiFi-s kamera, egy NVR és egy darab 1 TB-os merevlemez található. A Hiseeu mobilalkalmazása ennél az eszköznél is támogatott. Használd a PHS200 kuponkódot és vedd meg most 64.500 Ft-nak megfelelő összegért Hiseeu 3MP Wireless WiFi-s kamera rendszert.

Hiseeu 3MP Wireless WiFi Camera System vásárlás 

Az előző modellnek van egy olyan változata, ami egy módosított NVR-rel redelkezik, ezen van plusszaban egy 10 hüvelyles LCD képernyő, illetve a NVR-en keresztül is elérhető pár extra, amit másik NVR esetében csak az applikáción keresztül tudnánk.

A kamerák enneél a kiszerelésnél is 3 megapixelesek és szükség esetén a csomagban lévő négy kamerán felül még négyet tudunk csatlakoztatni az NVR-hez. A Hiseeu 8CH Wireless Security Kamera Kit most 70.500 Ft-nak megfelelő összegért vásárolható meg a PHS300 kuponkóddal.

A Hiseeu 8CH Wireless Security Kamera Kit vásárlás ezen a linken

Mind az öt termék EU-s raktárból jön és az ár tartalmazza az áfát is!