QCY T13 – Korrekt bluetooth füles megfizethető áron

A hordozható eszközök piaca folyamatosan növekszik, ez persze nagyrészt annak is köszönhető, hogy egyre több felhasználó van akaratlanul is rákényszerítve arra, hogy okostelefonjához beszerezzen mondjuk egy bluetooth fülest. A jack csatlakozót sajnos egyre kevesebb mobilon találunk, így a jól bevált vezetékes fülhallgatók leginkább a szekrényben végzik.

crypto50

Bluetooth fülest manapság minden árkategóriában lehet találni, akár több százezer forintért is, érthető módon nem mindenki szeretne egy fél vagyon kiadni egy ilyen eszközre. Szerencsére vannak olcsóbb darabok is, amik a kedvező ár mellett elég korrekt funkciókat kínálnak. Ilyen például a QCY T13 Bluetooth füles, amit az elkövetkezendő napokban egy akció keretén belül 29.99 dollár helyett 13.69 dollárért (4.900 Ft) lehet majd beszerezni május utolsó napjáig.

QCY T13

Mint minden ilyen kütyünek, ennek is van egy saját tokja, amiben tölthető az eszköz. A gyártó által közölt adatok szerint egy töltéssel 8 órán át tudjuk használni a fülest. A toknak köszönhetően összességében 40 órás üzemidő érhető el. A gyorsöltéssel pedig 5 perc alatt 1 órára elegendő üzemidőt kapunk.

A T13-ban lévő Bluetooth 5.1 chip számos előnyt kínál, egyrészt lassabban merül az eszköz, csökken a késleltetés, továbbá sokkal stabilabb a kapcsolat a füles és a mobil között. Mivel négy mikrofon található a T13-ban telefonálásra is kiválóan alkalmas. A Touch Control-nak köszönhetően a hívást fogadhatunk és szakíthatunk meg, zeneszámokat szüneteltetünk és indíthatunk újra, ugorhatunk a következő vagy az előző számra és elindíthatjuk a hangalapú asszisztenst.

A QCY fülese iOS és Android rendszert futtató eszközökkel kompatibilis, az összes funkció eléréséhez és a megfelelő párosításhoz szükség van a gyártó saját applikációjának letöltésére.

Ha felkeltette az érdeklődésed a T13 füles ezen a linken keresztül tudod megvásárolni, a kedvezményes ár 13.69 dollár, ami jelenleg kb. 4.900 Ft.