Szín szivárgás! Google Pixel 8a színek!

Kiszivárgott a Google Pixel 8a széria szín palettája?

Olvasási idő kb 1-2 perc!

Röviden:

  • A Google egy nagyon bátor új színt hozhat a színválasztékba ez pedig a vérnarancs.
  • A kiszivárgott színek az alábbiak: zöld, kék, fehér, fekete és az előbb említett vibráló narancs (vérnarancs)
  • A megjelenésig a telefonokra való narancs színű tok adhat gyors segélyt.

Az új telefon megjelenések általában arról szólnak, hogy milyen hardvert hozott az aktuális telefonnal a gyártó és, hogy ehhez milyen kiegészítők járnak illetve miket lehet külön megvenni, a színek annyira nem dominálnak. Viszont a Google Pixel 8a kiszivárgott színei alapján igazi tavaszi-nyári élénk színeket kapunk, amiknek az első generációja talán az Apple iPhone 5C-volt 2013-ban.

 

Színes almás telefonok 2013-ból, rémlik?

 

Talán nem is olyan rossz, hogy a megszokottnak mondható pasztell vagy éppen élénk már-már inkább erős sötétbe hajló színeken túl, valami friss élénk színvilágot hoznak az új telefonokkal a gyártók. – Ha már más nem maradt arra, hogy megkülönböztessék a különböző szériákat egymástól.

Voltak eddig is színes telefonok de, azért bőven akadnak olyan vásárlók, akiket a pasztell színdömping nem igazán nyűgöz le, ráadásul sokan be sem kapcsolják vagy nem használják a telefont tok nélkül, bízunk benne, hogy azért az élénk színek több gyönyörködtetni valót adnak majd.

A színben matchy tokok

A szivárogtatások alapján, a Google a telefonjai színével megegyező tokokat is piacra dob, hogy ne kelljen eltakarni a szép színeket, ha úgy vesszük, hogy a tok a telefon szinte egészét eltakarja ez egy logikus ötletnek mondható!

Ezek alapján a neon zöld, a vérnarancs, a fekete, a porcelán fehér és az ég kék szinte biztos színek lesznek a palettán!

Valahogy így:

A megjelenés Május 14

Május 14-én kedden minden kiderül. A dátum közelsége miatt jó eséllyel szinte biztosan nem lesz már változás és színes, friss és élénk színekkel jelenik meg a Google Pixel 8a.

Ui: Mindenképpen beszámolunk a színekről és úgy egyáltalán a telefonról is.

Addig is lehet pörgetni az eddig megjelent modelleket: Google telefonok itt

További kellemes időtöltést kívánunk minden kedves olvasónknak!

MEGOSZTÁS