Több népszerű szolgáltatást is megszüntet a Vodafone

Úgy tűnik nem csak a UPC-s és Chello-s email címek megszüntetését tervezték be a Vodafone-nál, más népszerű szolgáltatások működését is felfüggesztik.

Az talán már keveseket érint, hogy a WAP szolgáltatás kivezeti a vállalat. Ezt még a mobilinternetezés hajnalán vezették be, valószínűleg már nagyon kevesen használják. A megoldás egyszerű, a WAP szervert át kell állítani és az internet működni fog. Nehéz lenne megmegmondani, hogy a hangposta szolgáltatást mennyien használják, az biztos, hogy 2021 február 20-tól ezt is megszünteti a Vodafone. A döntés érthető, ha valaki hangalapúüzenetet szeretne küldeni már számtalan applikáció a rendelkezésére áll. A Vodafone a jövőben SMS-t küld majd a sikertelen hívásokról, hangüzenetet nem lehet hagyni.

A videótelefonálást már 2021 január 20-án megszünteti a Vodafone. Itt is a kihasználatlanság bújhat meg a háttérben, sokan valószínűleg nem is tudták, hogy van ilyen szolgáltatás a Vodafone-nál, és ezt már valamilyen külön applikációval (Skype, Facetime, Viber) oldják meg manapság a felhasználók. A UPC Wi-Free szolgáltatás megszüntetése már sokak számára fájó pont lehet, ezt 2021 január 31-ig lehet használni. A Vodamail nevű levelezőszolgáltatás megszüntetése is okozhat némi fejfájást egyeseknek, főleg ha valaki céges levelezéshez használja. Egészen március 1-ig lehet majd használni a Vodamail-t, érdemes minél előbb egy másik email szolgáltatóhoz regisztrálni, ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodni.

Ez is érdekelhet:

Rengeteg régi ügyféllel szúr ki a Vodafone

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.