Új dizájnnal jöhet az új iPhone SE készülék

Az amerikai vállalat idei nagy dobása az iPhone 14 széria, de már érkeznek a következő pletykák az új iPhone SE modellről. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

Az Apple szeptemberben már értékesítésnek indítja az iPhone 14 sorozatot, ami fő fókuszban lehet a vállalatnál. Idén a cég márciusban piacra dobta az új iPhone SE 2022 modellt, amire az eladási adatok alapján nem túl nagy a kereslet, aminek az lehet az oka, hogy még mindig a megjelenéskor közzétett árakon érhető el, valamint az is, hogy nem sok változás történt vele fejlesztés tekintetében.

Az iPhone SE 2022 konkrétan pont ugyan úgy néz ki, mint egy iPhone 8-as modell, ami nem egy mai darab, így nem nagyon haladtak a korral a fejlesztők, többen már az újabb kialakítást preferálják. Már néhány hónapja is lehetett olvasni arról, hogy a következő iPhone SE modell, új dizájnt kaphat meg, ezt pedig a napokban újabb olvashattuk egy szivárgásban.

A forrás szerint az új iPhone SE leghamarabb 2024-ben érkezhet majd meg, dizájnban pedig az iPhone XR modellel lesz megegyező az újdonság. Arról egyelőre nincs információ, hogy csak a ház az, amiben hasonlítani fog rá, vagy minden marad és itt is csak a processzort fejlesztik. Ha valami új információt tudunk meg majd a készülékről, megosztjuk majd veletek.


Forrás