Valószínűleg ez a végleges dizájn-Samsung Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3

z fold

Már többször írtunk nektek arról, hogy érkeznek az új csúcs Samsung hajlítható kijelzős mobiltelefonok. Most mutatjuk, hogy nézhetnek majd ki.

INLOCK

A dél-koreai cég a Fold családot még a 2019-es évben indította meg a mobiltelefonpiacon, aminek már a harmadik tagja érkezhet idén, kétfajta kiviteli típusban. Az egyik hajlítható kijelzős vonal a befelé hajlítható Samsung Galaxy Z Fold 3, a másik pedig a kagylótelefonokhoz hasonló Samsung Galaxy Z Flip 3.

Most látszólag a hivatalosnak tűnő render képek szivároghattak ki, amin egy S Pen-t is láthatunk, mivel kompatibilis lesz a Fold modell a ceruzahasználattal. A Flip modell pedig az előd modellhez képest nagyobb kijelzőt kaphat meg az előlapon, így akár az üzeneteket is el lehet olvasni rajta.

z fold

Kamera kivágás nem látható a Fold 3 készüléken, hiszen a pletykák szerint egy kijelző alá épített szelfi kamerával fog érkezni a piacra, ami hatalmas újdonságnak számít. IP védettséget is kaphatunk az eddigi hírek szerint.

A külső valószínűleg matt üveg lesz, csak úgy, mint az elődmodelleknél. A kamera eloszlás is változik mindkét esetben, más dizájnt kapnak a kameraszigetek is.

Hivatalos megjelenési dátum egyelőre nincs se hivatalos árazás, viszont valószínűleg olcsóbban érkeznek majd, mint az előző széria, így több emberhez eljuthatnak majd.

Forrás