Elérhetőbb áron érkeznek az új Samsung hajlítható készülékek

fold

A hajlítható kijelzős készülékek a felső prémium kategóriába tartoznak, így az árazásuk is e szerint történik. Idén olcsóbban érkezhetnek a Samsung készülékei.

INLOCK

A dél-koreai nagyvállalat a nyáron fogja piacra dobni az új Samsung Galaxy Z sorozat tagjait, a Z Flip 3-at és a Z Fold 3-at. Tavaly a Flip 5G-s változata 579.990 Ft-os áron debütált Magyarországon, míg a Fold 2 749.999 Ft-os áron nyitott.

Egyes híresztelések szerint idén 20%-kal olcsóbbak lehetnek az új modellek. Ez azért lehet jó hír, mert egyre több ember engedheti meg majd magának ezeket és a készülékek piaca tovább növekedhet. A piac növekedése pedig további árcsökkentést hozhat magával.

Nyilván az árcsökkentésben valamilyen szinten szerepet játszott az is, hogy a Xiaomi piacra dobott, emellett több kínai cég is piacra dobhat idén olyan készülékeket, amik olcsóbbak a Samsung termékeinél.

z fold 3

Ha a 20%-os csökkenést nézzük, gyakorlatban úgy nézhet ki, hogy a Flip 3 5G 430.000 Ft környékén lehet majd megvásárolni, míg a Fold 3 600.000 Ft körül. Ezek minden piacon versenyképes árak lehetnek. Persze ezek csak pletykák, így érdemes helyén kezelni a dolgokat.

flip

Olyan specifikációkkal érkezhet meg a Fold készülék, mint az IP tanúsítvány, S-Pen támogatottság vagy a kijelző alá épített kamera. Kíváncsian várjuk már a bemutatót.

Forrás