Kiderült a Samsung Galaxy A54 akkumulátor kapacitása

A dél-koreai vállalt hamarosan bemutathatja a Samsung Galaxy A54 okostelefont, amiről a napokban újabb részletek szivárogtak ki. Mutatjuk, hogy mekkora akkumulátorral érkezhet a termék.

A Samsung Galaxy A53 okostelefon tavaly márciusban jelent meg, így minden bizonnyal a Samsung Galaxy A54 5G okostelefonnal is ez lesz a helyzet, ezért néhány hetet még várni kell rá.

A termék érkezése viszont szinte garantált, ugyanis folyamatosan érkeznek a szivárgások róla. A napokban például megtudhattuk, hogy az akkumulátor kapacitása mekkora lesz.

Az előd modell 5000 mAh-es akkumulátorral van felszerelve, amit vezetékesen maximum 25W-al lehet tölteni. Néhány hónapja arról olvashattunk, hogy a Samsung Galaxy A54 5G valamivel nagyobb, 5100 mAh-es telepet fog megkapni, ez viszont minden bizonnyal téves információ lehetett, ugyanis a napokban megjelent szabvány rávilágít arra, hogy ez nem fog változni.

Azt is tudjuk már, hogy hardveresen egy új generációs Exynos 1380 fogja hajtani a terméket, ami teljesítménynövekedést hozhat el az előd modellhez képest. Ez a lapka hivatalosan még nem került bemutatásra és valószínűleg nem is fog az új okostelefon megjelenéséig. Egy Geekbench teszt során az is kiderült, hogy a RAM mérete 6 GB lesz, de lehetséges, hogy megvásárolható lesz a termék más memóriaopcióval is.


Forrás