Render képeken a Samsung Galaxy M54 5G

samsung

A dél-koreai vállalat hamarosan bemutathatja a Samsung Galaxy M54 5G okostelefont, ami a napokban render képeken tűnt fel. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig a készülékről.

A szivárgások szerint a Samsung Galaxy M54 5G okostelefon, valamikor a következő hónapban kerülhet majd bemutatásra. Egyre több specifikációt tudunk meg, így ez a felvetés igaznak bizonyulhat.

A napokban például render képeken tűnt fel a termék, ami első ránézésre hátulról nagyon hasonlíthat majd az új Samsung Galaxy S23 szériára, ami még jobban elmoshatja a határokat a két széria között.

Minden bizonnyal el fog tűnni a nagy kamerasziget, ugyanis a lencsék a készülékházba lesznek beépítve, valamint a hátlapról eltűnhet a mélységlencse, aminek nem sok értelme volt már. Az előlapon marad az Infinity-O kivágás, emellett talán a kávák is kisebbek lehetnek, mint az előd modellnél voltak.

Az utóbbi időben azt is megtudhattuk, hogy hardveresen egy új generációs Exynos 1380 processzort fog megkapni, ami minden bizonnyal a Samsung Galaxy A54 5G okostelefonban fog debütálni. Szoftveresen természetesen a legújabb Android 13 alapokon futó One UI rendszer fog majd rajta futni, egyes piacokon pedig akár 8 GB is lehet a RAM méret.


Forrás