Gorilla Glass Victus 2 üveggel érkezik a Samsung Galaxy S23 széria

A dél-koreai vállalat napokon belül bemutathatja a Samsung Galaxy S23 sorozatot, ami a most megjelent információk szerint Gorilla Glass Victus 2 üveggel lesz felszerelve.

A Gorilla Glass üvegeket kétségtelenül a legelterjedtebbek a piacon, viszont a legerősebb és legújabb üvegekkel leginkább a legdrágább okostelefonokban találkozhatunk, viszont ott sem mindegyik termékben.

Viszont, ha valaki a legújabb Samsung Galaxy S szériák közül választ, adott lesz a legerősebb üveg a piacon. A Samsung Galaxy S22 szériánál a Gorilla Glass Victus+ üveg volt megtalálható a termékekben, az új szériában pedig a nemrég bejelentett Gorilla Glass Victus 2 üveg lesz megtalálható.

Igaz, hogy hivatalosan nem nevezték meg a Samsung Galaxy S23 szériát, de erre tudunk következtetni a Samsung MX alelnöke és marketingigazgatójának a nyilatkozatából:

“Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a fenntarthatóságot a termékek teljes életciklusa során integráljuk, és olyan hasonló gondolkodású partnerekkel működünk együtt, mint a Corning, hogy javítsuk a teljesítményt, miközben csökkentjük a környezeti hatásunkat. A Galaxy zászlóshajó okostelefonjainak következő generációja az első olyan eszköz, amely Corning® Gorilla® Glass Victus® 2-t használ, és egyszerre kínál jobb tartósságot és jobb fenntarthatóságot.”


Forrás