100 GB ingyen internetet ad a Telenor

A Telenor 100 GB ingyen adatforgalmat biztosít otthoni Hipernet felhasználóinak és még csak iskolai igazolás sem kell hozzá.

Annak ellenére, hogy a Telenor szolgáltatásai nem esnek az ingyenes internet hozzáférést biztosító kormányrendelet hatálya alá a társaság november 27-től díjmentessé tette az oktatási oldalak elérését. Sőt, most 100 GB ingyenes szabadon felhasználó adatforgalmat is biztosít Magyarországon, 100 GB ingyen internetet ad a Telenor a Hipernet Home+, Hipernet Home, Hipernet és MyHipernet Home, Digitális Jólét 2GB tarifacsomagokat használók részére. Az ingyenes, egyszeri 100 GB adatjegyet a lakossági ügyfelek a MyTelenor online önkiszolgáló felületen, a MyTelenor alkalmazásban, a 1220-as telefonos ügyfélszolgálaton és a Telenor üzleteiben is aktiválhatják, ám a jelenlegi vírushelyzetben az érintkezésmentes, elsősorban az online csatornák használatát javasolja a szolgáltató.

A 100 GB ingyenes adatforgalmat az aktiválástól számított 30 napig tudják a fenti tarifacsomagban lévő ügyfeleik felhasználni. Szokás szerint ezúttal is a MyTelenor applikáció belül vagy a 1220-as ügyfélszolgálati telefonszámon lehet aktiválni. Az ajánlat december 1. és 31. között vehető igénybe, ami mindenképpen jól fog jönni mindenkinek az év végi ünnepek során.

“Most a vírushelyzetre való tekintettel a Telenor a korábbi terveken felül azok számára szeretne segítséget nyújtani, akinek már most a Hipernet az elsődleges otthoni internet-hozzáférésük és a korlátozások, iskolabezárások vagy otthoni munka miatt átmenetileg megnövekedett adatforgalmat generálnak. Az ajánlat december 1 és 31 között vehető igénybe, így, ha az aktiválástól számítva az ünnepek is beleesnek a 30 napba, úgy ezt az időszakot, a családdal és barátokkal való kapcsolattartást is gondtalanabbá teszi az érintett lakossági Telenor ügyfelek számára a most bejelentett ingyenes adatjegy.  

A Telenor folyamatosan elemzi a vírushelyzet alakulását és társadalmi hatásait, keresi a lehetőséget, hogy a kormányzati intézkedésekkel összhangban, a vállalat lehetőségeihez mérten segítse és támogassa előfizetőit a vészhelyzet idején.”áll a Telenor sajtóközleményében.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.