Megújulnak és olcsóbbak lesznek a Telekom otthoni és mobil szolgáltatásasi

Több tartalom, 5G a korlátlan csomagok mellé, olcsóbb otthoni internet, ezt kínálják a Telekom a mai naptól megújuló díjcsomagjai.

A mai naptól kedvezőbb árazást kap a Telekom gigagyors 2000 megabites letöltési sebességet kínáló vezetékes netszolgáltatása. A Magenta 1 kedvezmények levonása nélkül, 10.025 Ft-os havidíjat kell érte fizetni. Ezzel egyidőben a TV-s előfizetésekben is jön változás, az alap csomag kínálata 13 HD csatornával bővül, míg szuper családi HD csomag csatornakínálata 12 HD-adással gyarapodik, így összesen 108 SD és 46 HD csatorna válik elérhetővé.

A Mobil S csomag 50, a Mobil M a hálózaton belüli korlátlanság mellett 30 percet, vagy SMS-t tartalmaz. A Mobil L bármilyen belföldi irányba korlátlan beszélgetést és SMS küldést kínál, míg a Mobil XL előfizetői EU-n belül minden alapdíjas irányba percdíjmentesen telefonálhatnak.

A Telekom kínálja a legnagyobb belépőszintű adatcsomagot, 2190 forintért, 4 GB-ot ezzel a legnépszerűbb közösségi média, csevegő és navigációs alkalmazások (Facebook, Messenger, Instagram, WhatsApp, Waze, Apple Music, Spotify, Tidal, Deezer) díjmentesen, korlátlanul használhatók, nem fogyasztják a havi keretet.

A korábbinál lényegesen egyszerűbb lett a Telekom mobilnet tarifakínálata: az említett 4 GB-os csomag mellett egy 15 GB-os és két Gigaerős Net csomagot kínál a szolgáltató korlátlan adatforgalommal, havi 7990 és 9990 forintért. Utóbbi csomag vásárlása esetén két MultiSIM is díjmentesen igényelhető azok számára, akik más eszközökkel is szeretnék megosztani mobil előfizetésüket – így a korlátlan adat és a mellé választandó hang díjcsomag akár három eszközön is használható párhuzamosan. A két korlátlan mobilnet csomag abban is különbözik egymástól, hogy a nagyobb 15 GB helyett 20 GB EU-roaming adatforgalmat tartalmaz.

A megújult konstrukciókat a Telekom nem csak az új előfizetőik számára teszi elérhetővé ajánlja. Mindenkinek érdemes átgondolnia a váltást az új csomagok valamelyikére, amikor lejár a hűségidő. Az eddigieknél kedvezőbb, megújult csomagokat az ügyfeleknek igényelniük kell, a meglévő csomagokat a Telekom nem változtatja át automatikusan.