Apák napi meglepetés a Telenor ügyfeleinek és dolgozóinak

telenor

A Telenor egy különleges ajánlattal készült ügyfeleinek és mindemellett kollégáinak is.

INLOCK

Az újdonsült apukák (Telenor munkatársai) plusz négy hét fizetett apasági távolléttel gazdagodnak, az ügyfelek pedig 60 perc ingyenes beszélgetést valamint a magyar-francia Eb-meccs idejére korlátlan adatforgalmat kaphatnak.

Egy nagyon jó kezdeményezéssel lepte meg munkavállalóit a Telenor. A törvényileg hatályos 5 munkanapon felül most az újdonsült apukák további 4 hét fizetett szabadsággal gazdagodnak.

A cég apák napjára indította el a kezdeményezést. Fontos továbbá az is, hogy az édesanyák számára is jár a juttatás illetve egyedülálló szülők valamint örökbefogadott gyermekek után is érvényesíthető.

telenor

Nem az első ilyen, amikor akcióval lepi meg az ügyfeleket a kommunikációs cég, hiszen volt már ezt megelőzőn anyák napi akció is ami akkor a hölgyek részére kedveskedett. Mivel közeledik az apák napja, a cégnél úgy gondolták, hogy meglepetésben részesítik őket is. Endrei-Kiss Judit Hr vezérigazgató-helyettes közleménye alapján a Telenor kiáll a nemek közötti esélyegyenlőség megteremtéséért és ezért csatlakoztak is a” Nyitottak vagyunk Közös ügy kezdeményezéshez”.

 

A kedvezmény már aktiválható. Az aktiválás időszaka a junius 14-től 20-ig terjedő időszak.

Az alábbi linken elérhető a kedvezmény. Érdemes még megemlíteni, hogy mind a kártyás mind pedig a belföldi lakossági számlás ügyfelek részére elérhető lesz, de még a flottás csomaggal rendelkező lakossági ügyfelek is részesülnek a kedvezményből.

 

forrás: Telenor.hu