Befutott a Redmi K20 Pro Avengers Limited Edition

Még a Redmi K20 Pro pontos nevét sem tudunk, de arról már jött hír, hogy egy Bosszúállók kiadás is készül majd a mobilból. Erre a masinára a mai napig kellett várni, ahogy ilyenkor lenni szokott a motorháztető alá nem nyúlt be a gyártó, a külsőn viszont sokat változtattak.


A Redmi K20 Pro színátmenetes hátulját kikukázták, a helyére egy fekete hátlap került. A rendszer ikonjai, a háttérképek és a csomagolás is Bosszúállók témájú. A dobozban egyedi hátlap és egy gyűjtőknek szánt kis fém tábla található. A csatolt képből és a névből már sejthető, hogy a Redmi K20 Pro Avengers Limited Edition Kínában jelent meg. Nemzetközi premierről nem esett szó, ahogy az árcéduláról sem.Kínán kívül a többi piacra egyébként Xiaomi Mi 9T Pro néven érkezett a Redmi K20 Pro. Sajnos nálunk csak a Snapdragon 730 lapkával szerelt Xiaomi Mi 9T került fel a boltok polcaira és az is viszonylag magas áron. A Pro variánsnál a burkolat alatt már Snapdragon 855 lapka teljesít szolgálatot. A kijelző 6,39 hüvelykes AMOLED panel, a 20 megapixeles előlapi kamera a készülék házból mechanikusan jön elő.

A másik oldalon hármas kamera, 48 megapixeles főmodullal, 8 megapixeles telefotó szenzorral és 13 megapixeles széles látószögű lencsével. Az akkumulátor kapacitása 4000 milliamperóra és támogatott a 27 wattos gyorstöltés. Specifikációk tekintetében a Redmi K20 Pro Avengers Limited Edition is a felsoroltakat kapta, csak külsőben tér el a standard modelltől.