Egy Mercedes AMG F1 versenyautó is van a Redmi K50 Gaming dobozában

redmi-k50-gaming-cover

A Redmi K50 Gaming Edition megjelenése előtt a vállalat számos különleges dobozt küldött ki a sajtó egyes tagjainak Kínában. Most pedig megnézhetjük, hogy mit is rejt egy ilyen dobot belseje. 

crypto50

Mint tudjuk, a kínai okostelefon-gyártó nemrég jelentette be, a Mercedes-AMG F1 versenycsapattal kötött partnerséget a készülő készülékhez. Az ITHome volt az egyik olyan média Kínában, amely megkapta ezt a csomagot, ezzel kapcsolatban képeket és érdekes részleteket osztottak meg. A doboz legkiemelkedőbb eleme egy kis Mercedes-AMG F1 versenyautó. A modellre pillantva az F1-es versenyautó minden részletét láthatjuk az AMG Petronas márkajelzéssel együtt.

redmi-k50-gminag-1

Ezen kívül még három csomagolt hűtőbordáról is megosztottak képeket, ami a K50 Gaming Edition másik fontos jellemzője. Mivel ez egy játékra szánt okostelefon, csúcsminőségű specifikációkkal érkezik, hogy a felhasználóknak nagyszerű játékélményt nyújtson.

redmi-k50-gminag-3

Az erős hardverek  magas teljesítmény alatt persze a megszokottnál nagyobb hőmérsékletet is jelentenek. Így nem meglepő, hogy a készülék jobb hűtéssel rendelkezik mint az átlag telefonok. Egy korábbi teaserben a Redmi elárulta, hogy a K50 Gaming az iparág legnagyobb dual VC hőelvezető rendszerét is tartalmazni fogja.

redmi-k50-gaming-2

A motorháztető alatt a készüléket a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 chipset fog dübörögni. A Redmi K50 Gaming Edition 6,67 hüvelykes OLED Full HD+ kijelzővel érkezik, amelynek felbontása 2400 x 1080 lesz, a képfrissítési frekvencia 120 Hz-es, valamint 480 Hz-es érintés érzékelési frekvenciával rendelkezik majd. A kijelző védelméről pedig a Gorilla Glass Victus üvegje fog gondoskodni. A készüléket bemutatója 2022. február 16-án esedékes, tehát ezen a héten szerdán fogják leleplezni.