Egy új színben lesz elérhető a Galaxy S20+

A Samsung februárban bemutatott mobiljainak egyike hamarosan kékbe öltöztetve is elérhető lesz. Mutatjuk milyen lett az Aura Blue Galaxyx S20+.


A holland weboldalán árulta el a Samsung, hogy Galaxy S20+ hamarosan egy újabb színben lesz elérhető. Az oldalon olvasható információk szerint rövid időn belül kék vagy fantázianévén Aura Blue színben is elérhető lesz a Galaxy S20+. Feltüntették az árat is, eszerint 1099 euróba fog kerülni ez a modell Hollandiában. Valamint azt is olvashatjuk a sorok között, hogy kizárólag csak a T-Mobile és a Tele2 szolgáltatókon keresztül lehet majd megvásárolni.

blue-galaxy-s20plus

Az egyelőre nem tiszta, hogy a Samsung Hollandián kívül is szándékozik majd forgalmazni az Aura Blure Galaxy S20+ készüléket. Az viszont biztos, hogy csak az S20+ lesz elérhető ebben a színben, tehát aki S20-ből vagy S20 Ultrából szeretne ilyen beszerezni azt el kell szomorítsuk. Annak ellenére, hogy elsőként Hollandiában debütált az új szín, állítólag több európai országban is elérhető lesz később. A hazai megjelenésről viszont még nem érkezett hír.