Egy valamiben már biztos jobb lesz a Note 20 a Note 10-nél

note-10-cover

A Samsung Galaxy S20 széria februárban mutatkozott be, de a dél-koreai cég már gőzerővel dolgozik az idei év második felében érkező zászlóshajóin. A Galaxy Note 20 sorozat hardverspecifikációiról már korábban is derültek ki információk, most azt akkumulátorral kapcsolatban lehetett hallani híreket.

A Samsung Galaxy Note 20 széria legutóbb a múlt hónap elején hallatott magáról. Akkoriban a Geekbench-nél járt a Note 20 Plus 5G. A Tesztnek köszönhetően megtudtuk, hogy Android 10 rendszer, 8 GB RAM és Snapdragon 865+ processzor van a mobilban. Most egy újabb információ látott napvilágot a termékcsaláddal kapcsolatban. Ezúttal viszont a Galaxy Note 20-ról érkezett információ. A Galaxy Club szerint a Note 20 nagyobb akkumulátorral fog majd rendelkezni mint elődje. Bár ez eddig is sejthető volt, de azért volt már rá példa, hogy egy telefonba kisebb telep került mint az elődjébe.

A blog információi szerint az EB-BN980ABY modellszámú akkumulátort kapja meg az augusztusban érkező Note 20. Erről a telepről pedig tudjuk, hogy névleges kapacitása 3880 mAh, ami 4000 mAh-s tipikus kapacitást jelent. A Galaxy S20-ban is ekkora akkumulátor, ami azt jelenti, hogy hasonló üzemidőre számíthatunk a Note 20-tól. Persze az is lehet, hogy a Galaxy Club értesülései tévesek és egy egészen más kapacitású akkumulátor kerül a Note 20-ba. A Samsung korábban megerősítette, hogy az augusztusra tervezett bemutatót semmilyen körülmények között nem halasztják el. Valószínűleg az ezt megelőző hetekben már biztosabb információkkal is rendelkezünk majd a Note 20 modelleket illetően.