Egyre biztosabb a Galaxy S10 Lite érkezése

galaxy-s10e-cover

Már korábban is hallhattunk pletykákat a Galaxy S10 Lite-ról, de most egy elég egyértelmű jele érkezett annak, hogy valóban jönni fog a mobil.


Az első alkalommal még év elején hallottunk a Galaxy S10 Lite-ról, majd az Mobil Világkongresszuson lerántotta a leplet a Samsung a Galaxy S10 szériáról és az S10e-t kaptunk. Ezt követően pár hónapra feledésbe merült a mobil, októberben ismét hallani lehetett róla, majd november elején ismét felmerült a Galaxy S10 Lite név. Eddig csak pletyka szinten kezeltük, de úgy tűnik, hogy valóban érkezni fog a Galaxy S10 Lite.

galaxy-s10-lite

Az amerikai FCC-nél ugyanis tiszteletét tette a már korábban látott SM-G770F nevű modell és kaptunk hozzá pár képernyőképet is. Ezek alapján már biztos, hogy jönni fog a Galaxy S10 Lite és ha minden igaz akkor a Note 10 is kapni fog egy Lite változatot. Az eddig kiszivárgott információk alapján hardveresen nem sokban fog különbözni a Galaxy S10-től, viszont kamerás fronton jóval gyengébb mobilt kapunk. Egy ismert forrás szerint decemberben ismerkedhetünk majd meg az S10 Lite-al, illetve vele fog érkezni a Note10 Lite és a Galaxy A51 is.

Újabb információk futottak be a Galaxy S10 Lite-ról

Olcsósított Galaxy S10 és Note 10 érkezőben