Első képeken a Huawei Enjoy 7S

A TENAA oldalán már megtekinthettük korábban a Huawei Enjoy széria következő tagját, de most kettő valós fotó is kiszivárgott az újdonságról.


Eddigi információink szerint az Enjoy 7S Kirin 659 lapkakészlettel, 5,65 hüvelykes Full HD+ felbontású FullView megjelenítővel fog érkezni. A rendszermemória terén sem érheti szó a ház elejét mivel 4 GB áll majd rendelkezésünkre, valamint a 64 gigabájtos belső tárolót akár 256 GB méretű SD kártyával is kiegészíthetjük helyhiány esetén.

A hátlapon kettő kameramodul helyezkedik majd el, ezek közül az egyik 13 a másik pedig 2 megapixeles. A második egységet portréképek fotózása esetén tudjuk majd teljes mértékben kihasználni. Az előlapon egy, mondhatni egész jó kamera kapott helyet, ez utóbbi 8 megapixeles fotókat lesz képes rögzíteni.

A Huawei Enjoy 7S Android Oreo rendszerrel fog érkezni, mely a gyártó az EMUI kezelőfelületének 8.0-ás verziószámú változatát fogja használni. Az akkumulátor 2900 mAh-s, a termékcsalád többi tagjához hasonlóan egyes régiókban Huawei Y7 Prime néven érkezhet.