Render képeken a Huawei P60 Pro

A kínai vállalat hamarosan piacra dobhatja a legújabb csúcskészülékét, ami nem más lesz, mit a Huawei P60 Pro. A készüléket már egy kiszivárgott render képen is meg tudjuk tekinteni.

A Huawei idén, akár már az év első felében bemutathatja a Huawei P60 Pro okostelefont, ami nem csak erős lesz, de a napokban megjelent render kép szerint a kialakítása is dizájnos lesz.

Állítólag maradhat az előlapon az ívelt kijelző panel, ahogyan a Huawei P50 Pro esetében is volt, emellett a szelfi kamera Infinity-O kivágásban fog helyet kani az előlapon középre pozicionálva.

Arról már olvasni lehetett, hogy hardveresen egy új generációs Snapdragon 8Gen2 SoC lapka dolgozhat majd a készülékben, de fontos megjegyezni, hogy 4G képes speciális kiadásban, ugyanis az 5G technológiákhoz nem férhet hozzá a vállalat még mindig. Az is garantálható, hogy a Google szolgáltatások támogatása marad tabu téma, így ez a termék sem lesz jó választás a legtöbb ember számára.

A képek alapján a hátlapon egy hatalmas főkamera fog helyet kapni, ami egy 50 MP-es SONY IMX888 lesz, ami mellé fog társulni még egy 50 MP-es ultraszéles látószögű lencse és egy 64 MP-es telefotó kamera is. A hátlap lilás színben van feltüntetve, persze biztosak lehetünk benne, hogy lesz több színválaszték is.


Forrás