Új Huawei okostelefon jelent meg a napokban

A kínai vállalat néhány napja egy új okostelefont mutatott be, amiről már egy ideje érkeztek a pletykák. Mutatjuk, hogy mit tud a Huawei Nova 10 SE.

A Huawei az okostelefon piacon már elég rosszul áll az eladási adatokat tekintve, viszont még mindig akadnak próbálkozások a cég részéről, most például a Huawei Nova 10 SE készülékkel, amit néhány napja mutattak be hivatalosan Kínában.

A globális megjelenésről egyelőre még nincs hír, viszont az előd modellből kiindulva, van esély rá, hogy akár Magyarországon is elérhető legyen. A termék legerősebb kivitele, durván 135.000 Ft-os áron nyitott.

Hardveresen alapból egy Snapdragon 680 4G lapka dolgozik a készülékben, szoftveresen pedig alapból az EMUI 12 fut rajta, ahogyan azt már megszokhattuk a Google szolgáltatások támogatása nélkül. Összesen háromféle kivitelben vásárolható meg a termék: 6GB/128GB, 8GB/128GB, 8GB/256GB.

A kijelző egy 6,67 colos FHD+ felbontású és 90 Hz képfrissítésű OLED panel, aminek a képaránya 20:9-es. Az előlapon Infinity-O kivágásban helyezkedik el a 16 MP-es szelfi kamera, a hátlapon pedig összesen három lencsét találhatunk: egy 108MP-es főkamerát, egy 8 MP-es ultraszéles látószögű lencsét és egy 2 MP-es makró szenzort.

Amit még érdemes kiemelni az az akkumulátor kapacitása, ami 4500 mAh-es, a maximális töltési sebesség pedig 66W vezetékesen, USB Type-C porton keresztül.


Forrás