Megjelent a Huawei új hajlítható kijelzős okostelefonja 400.000 Ft alatti áron

A kínai vállalat néhány napja hivatalosan is bemutatta az új hajlítható kijelzős készüléket, ami 400.000 Ft alatti áron nyitott. Mutatjuk, hogy mit kell tudni a Huawei Pocket S okostelefonról.

A Huawei november 2-án mutatta be hivatalosan a Huawei Pocket S okostelefont, ami nagyon hasonlít a Huawei P50 Pocket készülékre, hiszen szinte ugyan azt dobták piacra egy kicsit újra gondolva, annak érdekében, hogy olcsóbban tudják eladásra kínálni.

Az okostelefon alap kiadása durván 350.000 Ft lesz, amit november 10-től már meg is lehet vásárolni Kínában, ötféle színben.

Az egyik változás, ami megtörtént az előd modellhez képest az a processzor, ugyanis egy alacsonyabb kategóriás Snapdragon 778G lapka került a készülékbe 4G kivitelben, ami teljesítménycsökkenést hozott el, persze sok ember számára elegendő lehet ez is, viszont egy csúcskészülék esetében ez kevésnek mondható, más kérdés, hogy itt a hajlítható mód a fő funkció.

A másik főbb változás az a kamerák lencserélése, ugyanis a főkamera 40 MP-es lett, ami mellé egy 13 MP-es főkamera társult. A szelfi kamera felbontása pedig elég szokatlan, 10,7 MP-es. Az akkumulátor kapacitása 4000 mAh-es, ami semmiképpen sem mondható rossznak, ezt pedig maximum 40W-al lehet feltölteni vezetékesen, amivel a gyártó szerint 20 perc alatt 52%-os töltöttséget lehet elérni.


Forrás