Ezzel a dizájnnal jöhet a Galaxy Note 20

Így bő három héttel a Galaxy S20 mobilok bemutatója előtt már biztosra vehetjük, hogy a Note széria következő tagjai is rég tervezőasztalon vannak. A Slashkeaks-nek köszönhetően meg is érkezett az első vázlat, ami az egyik Note 20 modell várható dizájnját vetíti előre.


Már tudjuk, hogy idén a négyzet alakú kamerasziget lesz a divat, ilyennel jöhet augusztusban a Galaxy Note 20 és Note 20+ is. Az előlapon valószínűleg nagy változás nem lesz, ha csak nem gondol egy merészet a Samsung és kijelzőbe épített kamerával dobja piacra az új Note-okat, de erre elég kevés az esély. A megosztott képen egy kezdetleges vázlat látható, amiből azért már a dizájn is nagyjából leszűrhető. Akárcsak a Note 10-nél, a gombok itt is a bal oldalra kerülnek és fent is ugyanazok a szenzorok lesznek, mint az előző generációnál.

Az alsó részen az USB C csatlakozó, egy második mikrofon, hangszóró és az S Pen kimeneti nyílása kap helyet. Ennyi idővel az augusztusi bemutató előtt azért túlzás lenne azt állítani, hogy biztosan ezzel a külsővel jöhet a Note 20, de egyértelmű, hogy valamilyen szinten hasonlítani fog a Galaxy S20 mobilokra. Ez leginkább a hátlapi kameráknál mutatkozhat majd meg, a formavilág viszont akárcsak az elmúlt években jóval szögletesebb lesz, mint a Galaxy S szériánál.