Felgyújtották, szétkarcolták, meghajlították a P40 Pro-t és egész jól bírta

huawei-p40pro-cover

Ahogy várható volt a Huawei P40 Pro sem úszta meg, hogy Zack Nelson kezei közé kerüljön. Mutatjuk, hogy bírta a strapát a kínai vállalat új csúcsmobilja.

A Huawei P40 Pro-ra a hardveres felépítést és a gyorsaságot tekintve nem lehet semmi panasza az embernek. Egyedül a Google szolgáltatások hiánya az egyetlen negatívum, amit a telefonnak magával kell hordoznia. Valamint ha ez nem lenne elég még ez mellé egy kimondottan magas árcédula is társul, ami talán elviselhetőbb lenne ha volna GMS.

Egy biztos, a Huawei P40 Pro egy nagyon jó készülék lett, ezt Zack Nelson tesztje is bizonyítja. A telefon méretes 6,58 hüvelykes 90 Hz-es megjelenítője tökéletesen megállja a helyét még akkor is ha a Mosh féle keménységi skála hatos vésőjével karcolgatjuk. Ugyan ez már okoz némi sérülés a kijelzőn, de 7-es szint sokkal látványosabb. Az öngyújtós teszt azért hagy némi nyomot maga után a kijelzőn és ez nagyon úgy tűnik, hogy nem is igazán akar onnan eltűnni. Az IP 68-as por és vízállóság arról árulkodik, hogy jól összerakták a telefont, ezt a hajlítós teszt is bizonyítja. Még nagy erőfeszítés ellenére sem hajlott el a Huawei P40 Pro.

FORRÁSyoutube
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.