Google Pixel 8 VPN csatlakozási hibák!

Google Pixel 8 VPN csatlakozási hibák!

Az elmúlt órákban több, Google Pixel 8 felhasználó is panaszkodott arra, hogy véletlenszerűen elveszíti a hálózatot a telefon.

Néhány oldal egyszerűen nem töltődik be. A probléma egyébként iOS-en Safarin keresztül is megjelent de a hiba oka egyelőre ismeretlen.

A VPN by Google tavaly érkezett meg a Pixel 8 sorozatra a böngészési élmény fejlesztése céljából de most újabb hibák bukkantak a felszínre.

A csavar az egészben az, hogy nem egyértelmű mi alapján alakul ki a betöltési hiba de ahol hiba jelentkezik ott adott esetben a web hely mellett az alkalmazás sem töltődik be.

Sőt, a VPN by Google nem csak Android-on de iOS vagy MacOS egyszóval Apple eszközökön is ugyanúgy rakoncátlan, ahogy az Android-os eszközökön. Mi a megoldás?

Az első megoldás a VPN kikapcsolása lehet, illetve a frissítések ellenőrzése de ha nem oldódna meg akkor a telefonos segítséget is igénybe vehetjük itt!

Ha még mindig gondot okoz a VPN akkor a rendszerbeállításokból kell letiltani a VPN-t nem pedig az alkalmazásból vagy törölni kell a fiókot és/vagy appot telefonunkról és újra letölteni majd beállítani, ami nagyjából 2 perc.

Minden kedves felhasználónak kívánjuk, hogy minél hamarabb oldódjon meg a probléma!

Más VPN-es esetekről és a Google kapcsolatáról itt írtunk!

MEGOSZTÁS