Gyereknapi nyereményjáték

játék

Hamarosan itt van a gyereknap, ezért többek között a Samsung is hirdet egy nyereményjátékot. Mutatjuk, hogy mit lehet nyerni most a dél-koreai céggel!

INLOCK

A Samsung mindig is oda figyelt a felhasználóira. Rendszeresen hirdet nyereményjátékokat, amivel értékes ajándékokat lehet nyerni. Ez leginkább Samsung felhasználók részére lehetséges, hiszen szükséges a játék regisztrációjához egy Samsung felhasználói fiók, emellett pedig a Samsung Members alkalmazás is.

Ezen az alkalmazáson sok minden elérhető. Van 0-24-es ügyfélszolgálat, vannak a nyereményjátékok, Samsung Fórum. Emellett a felhasználó mindig értesülhet a legújabb frissítésekről vagy készülékekről.

Nyereményjáték

Aki figyeli az alkalmazáson belül a kedvezmények fület, az havi rendszerességgel futhat bele jó ajánlatokba és játékokba. Legutóbb egy tavaszi élénkítő akcióval készült a Samsung, most pedig a Gyereknapra fókuszál.

nyeremény

A mostani játék szlogenje a „Legyen igazán mesés a gyereknap!”. A játékra való regisztráció időpontja 2021. május 20 10:00- 2021. május 30 23:59. A sorsolás 2021. május 31-én fog megtörténni. Azokat, akik a nyereményjátékon kisorsolják, ezen a napon éjfélig értesítik.

Ezt lehet megnyerni a játék során:

  • 6 darab misztikus kék színű, Samsung Galaxy Tab S7 tablet, 1 évre szóló Bookr Kids mesetár előfizetéssel

A játék menete a következő:

  1. Nézze meg, hogy mit nyerhet a játékban!
  2. Adja meg az adatait a nyereményjátékhoz!
  3. Várja meg a sorsolás eredményét!

Mindenkinek, aki játszik sok siket kívánunk!

Samsung Galaxy Tab S7

Röviden bemutatjuk a nyereményt, ha valaki nem ismerné. A készülék egy prémium kategóriás tablet, nagyjából 220.000 Ft értékű jelenleg. A kijelző mérete 11 colos és gyönyörű színekkel rendelkezik. Hardveres specifikációkat tekintve a készüléket egy csúcsminőségű Snapdragon 865+ hajtja. A készülék 6 GB Ram-mal és 128 GB tárhellyel bővíthető. Az akkumulátor 8000 Mah, ami több órányi videónézést biztosít a felhasználó számára. A készülék mellé jár egy S-Pen tol, amivel lehet rajzolni, szerkeszteni vagy akár jegyzetelni. Négy hangszóró található meg a tableten Dolby Atmos támogatással, ami biztosítja a moziélményt. A készülék 45W-os töltést is támogat, így hamar feltölthető a tablet, rövid időn belül is a hatalmas akkumulátor ellenére.

Forrás: Samsung, 2