Hivatalos a Redmi K30 Pro bemutatójának időpontja

redmi-k30-pro-cover

Hosszas várakozás után végre kiderült, hogy mikor lesz a Redmi következő csúcsmobiljának bemutatója.


Redmi még tavaly decemberben mutatta be a K30 széria első tagját, ez a Redmi K30 volt. Valószínű sokan azt gondolták, hogy egy napon debütál a K30, K30 5G és a Pro verzió, a bemutatón azonban kiderült, hogy a felsőkategóriás modellekre még néhány hónapot várni kell. Azóta rengetek pletyka és hír látott napvilágot a Redmi K30 Pro-t illetően. Valamint most kiderült az is, hogy mikorra várható a készülék érkezése.

redmi-k30-pro-1

Egy promóciós kép keretein belül osztotta meg ezt velünk a Redmi. A plakát alapján március 24-én kerül majd sor a bemutatóra, tehát pontosan egy hét múlva esedékes.

redmi-k30-pro-pic

Kaptunk egy képet is a telefonról, ezen a K30 Pro hátlapja látszódik. A modulok elhelyezkedése nagyon hasonló mint amit a Redmi Note 9 sorozatnál is láthattunk, de a kamerasziget négyzet helyett kör alakú. Nem teljesen úgy néz ki tehát mint a Redmi K30, mivel annak egymás alatt függőlegesen helyezkednek el a kamerái.

FORRÁSgsmarena
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.