Hónap végén jön a 64 megapixeles Redmi mobil

A Redmi hivatalosan is megerősítette Weibo oldalán a Redmi 8 széria két tagjának is érkezését.

REVO2

A múlt hónapban a Xiaomi almárkája, a Redmi bejelentette, hogy még idén bemutatják az első 64 megapixeles főkamerával ellátott telefonjukat. Az elmúlt napok során megtudtuk azt is, hogy az érintett készüléket Redmi Note 8 Pro-nak hívják és most az is kiderült, hogy közelebb van a megjelenése, mint gondoltuk. A Redmi Weibo oldalán osztott meg egy képet, amin az eszköz látható, mellé pedig augusztus 29-ei dátumot kaptunk.

redmi-note-8

Ugyan mobil teljes egészében nem látható a közzétett képen, de a hátlap egy része feltűnik. Ebből megtudtuk, hogy vízszintesen három modul található egymás alatt, illetve ezektől jobbra a vaku alatt lesz egy negyedik kamera. A látvány ismerős lehet, abból a videóból amit a múlt héten a Redmi fejese, Lu Weibing tett közzé. Akkor elmondta, hogy a képkockákon a cég 64 megapixeles kamerával ellátott mobiljának gyártását láthatjuk. A most megosztott fotóból egyébként az is kiderül, hogy a Redmi Note 8 Pro hátlapján helyezték el az ujjlenyomat olvasót, vagyis a biometrikus azonosító nem a megjelenítőben kap majd helyet.

redmi-poster-2

A promóciós képen feltüntették még a Redmi Note 8 nevet is, tehát azzal is kalkulálhatunk majd 29-én. Utóbbinál viszont valószínűtlen a 64 megapixeles főkamera. A pletykák szerint a Redmi Note 8 Pro-ba az újonnan bemutatott Helio G90T lapka fog kerülni, akkumulátora pedig akár 5000 mAh-s is lehet.

FORRÁSgsmarena
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.