Hozd ki a legtöbbet a nyárból nyereményjáték

samsung

Többször hívjuk fel a figyelmeteket, hogy milyen nyereményjátékok érhetőek el időszakonként. Most egy újabbat hoztunk el nektek.

INLOCK

A Samsung ontja az idei évben a nyereményjátékokat egymás után a felhasználók számára, hiszen alig ért véget az EB-re hangolódó játék, de már új lehetőségünk van értékes ajándékokat nyerni.

A mostani nyereményjáték címe a „Hozd ki a legtöbbet a nyárból!”. Már ebből lehet következtetni, hogy milyen típusú ajándékokra számíthatunk. A játékban az összes Samsung felhasználó részt vehet, aki rendelkezik Samsung Members alkalmazással és kitölti a játékhoz szükséges adatlapot.

members

Az alkalmazáson belül a Kedvezmények fül alatt találjuk meg a leírást és ott tudunk játszani. A regisztrációs sorrend egyszerű:

  1. Nézd meg, hogy mit lehet nyerni!
  2. Add meg az adataidat!
  3. Várd meg a sorsolás eredményét!

A játékban résztvevő személyek között kisorsolnak 5 darab Princesize kamado grillezőt, rozsdamentes barbecue grillező készletet és LotusGrill faszenet tartalmazó ajándékcsomagot.

A játék időtartama:

2021.július 13 10:00- 2021.július 28 23:59.

A sorsolás július 29-én 10:00-11:00 között zajlik, ami után pedig a nyerteseket ezen a napon 23:59-ig értesítik. Érdemes nem lemaradni róla.


Forrás: Samsung