Huawei P11 és P12 tűnt fel a gyártó saját weboldalán

Úgy tűnik a Huawei webdesign csapata szeret előre dolgozni, ennek köszönhetően pedig most újabb információk derültek ki a hamarosan érkező csúcsmobilokról.


Eddig minden pletyka arra utalt, hogy Huawei P20 néven fognak érkezni a kínai cég zászlóshajói. Továbbá három készüléket is kapunk ez eddig megszokott kettővel ellentétben, ezek pedig a Huawei P20, P20 Plus és P20 Pro névre fognak hallgatni. Most azonban a cég weboldalát fejlesztők körének köszönhetően több helyen is felbukkantak a P11 és P12 elnevezésű telefonok, ami arra utal, hogy mégsem a P20 elnevezést adják majd az újdonságoknak.

Természetesen azóta már ezt az apró malőrt javították és az eddig használatos linken már nem olvasható semmiféle adat, valamit a képeket is levették. Ezt látván megkérdőjeleződik a P20 elnevezés, de láttunk már furcsa dolgokat mondhatni mindegyik gyártótól. Igazából sok vizet szerintem nem zavarna, hogy egy P11 vagy egy P20 van a zsebünkben. De szerintem ahogy közeledünk a bemutató napjához majd ez is kiderül.