Huawei P20 jön a P10 után?

A napokban a Huawei levédette a P20 megnevezést, ezt követően már el is kezdtek befutni a pletykák az elsőre még elég távolinak tűnő készülékről.


A Huawei P szériájánál a P5-től felfelé egymást követő sorrendben jöttek a készülékek, mint azt pedig tudjuk jelenleg a P10-nél járunk. A gyártó által a napokban levédett P20 elnevezés vezetett ahhoz, hogy a Weibo oldalán megjelenjenek az első pletykák a P20-al kapcsolatban. Ugyan még legalább 10 évnek kell eltelnie ahhoz, hogy idáig eljussunk, így nem lehet eldönteni, hogy a Huawei valóban ennyire előrelátó, vagy tényleg igaz amit a rossz nyelvek beszélnek.

Ezek szerint a P20 még idén ősszel megjelenhet és csak apróbb eltéréseket találhatunk majd meg az elődhöz képest, ez pedig a több rendszermemóriában, nagyobb megjelenítőben és szintén méretesebb akkumulátorban merülne ki. Mivel a cég másik zászlóshajója a Mate 10 is ekkor fog megjelenni, ezért is elég ésszerűtlen lenne egy újabb csúcskategóriás telefont piacra dobni, arról nem is beszélve, hogy a Mate 10-ben fog debütálni a az új 10 nanométeres Kirin 970 rendszerchip is. Egyenlőre kezeljük ezt erősen pletykaként, de azt se feledjük el, hogy minden pletykának van alapja.