Idén már biztos, hogy nem jön a Redmi K30 széria

redmi-k30-cover

A nagy felhajtás ellenére most úgy néz ki, hogy ebben az évben már nem fog bemutatkozni a Redmi K30 széria, ezt a vállalat vezérigazgatója erősítette meg.


A múlt hónapban elkezdtek szivárogni az információk a Redmi K30 mobilokat illetően, el is terjed az a pletyka, hogy a készüléket még ebben az évben bemutathatja a gyártó. Erre viszont a Redmi fejese Lu Weibing most elég keményen rácáfolt. Weibing úr egy Weibo bejegyzést tett közzé amiben a China Mobile legnépszerűbb 4G-s okostelefonjai láthatók. Itt kiemelte, hogy négy darab Redmi mobil, név szerint a Redmi K20 Pro Premium Edition, Redmi K20 Pro, Redmi Note 8 Pro és Redmi Note 8 is megtalálható a Kínában jelenleg közkedvelt telefonok között. Ehhez természetesen hozzáfűzött egy rövidebb bejegyzést is, melyben leírta, hogy a Redmi az 5G korszakában is nagy hangsúlyt fektet majd a minőségre, illetve a korábbi nehézségeiket legyőzve, a legjobb 5G eszközöket fogják biztosítani a felhasználók részére. Majd a bejegyzés végére odaírta, hogy a Redmi egy 5G úttörő lesz 2020-ban, illetve, hogy találkozunk a “K30-on”. Ez valószínűleg a Redmi K30 bemutatóján lenne.

Most tehát úgy néz ki, hogy idén már biztosan nem mutatják be a Redmi K30 szériát, pedig Lu Weibing még egy hónappal ezelőtt bőszen osztotta meg a promóciós képeket a K30 képességeit illetően. Az akkoriban közzétett képek alapján a Redmi K30 kettős 5G csatlakozással fog debütálni. Az előlapi kamerát pedig egy kijelzőben lévő kameralyukkal oldja majd meg a gyártó. Pontosabban előlapi kamerákat, mert a Galaxy S10+ -hoz hasonlóan a K30 is két modult kap majd erre az oldalra.

Egyelőre ennyit tudunk a Redmi K30 termékcsaládról, vagyis láthatóan elég kevés még az infó. Idén a K20 széria tavasszal debütált, talán az 5G verseny miatt jövőre kicsit hamarabb ismerkedhetünk majd meg a K30 és K30 Pro-val.

eMAG Black Friday 2019: Jönnek az év legnagyobb akciói

FORRÁSweibo
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.