Így készíthetsz képernyőfotót Galaxy A8 2018-al

A Galaxy A széria az eddigiekkel ellentétben teljesen új dizájnt kapott. Eltűnt a home gomb és kapacitív társainak is búcsút inthettünk.


Többen kérdeztétek tőlünk, hogyan lehet a Galaxy A8 2018-al képernyőfotót készíteni. A művelet ugyan az mint az S8 esetében, tehát a hangerő lefelé és a bekapcsoló gombot kell egyszerre nyomni. Akinek nem menne a dolog itt egy rövid videó.

Mostantól megszűnt a Galaxy A3 és A5, innentől (egyenlőre) csak a Galaxy A8 képviseli egymagában az A szériát, legalábbis hazánkban. Más régiókban beszerezhető a Galaxy A8 Plus is, ami 6 hüvelykes kijelzővel rendelkezik. Nem ez az egyetlen eltérés a specifikációk terén, a nagyobb ház méretesebb akkumulátort is rejt, ez számszerint 3500 miliamperórát takar. A kistesó 3000 miliamperórás teleppel rendelkezik. A belső memória a Galaxy A8 esetében 4 GB, ezzel szemben a Galaxy A8 Plus 6 GB RAM-ot kapott. A lapkakészlet mindkettőnél Exynos 7885, tárhely szempontjából pedig 32 és 64 GB-os variánsok közül választhatunk.Hátul egy darab 16 megapixeles kamera található, elől pedig 8+16 megapixeles modulokat vannak. Már 133 ezer forintos áron hozzá lehet jutni a kisebbik Galaxy A8-hoz, igaz ennyi pénzért csak a bolti garancia jár, azzal pedig nem árt óvatosnak lenni.