Jön az Android 11 béta a Xiaomi Mi 10, Mi 10 Pro és Poco F2 Pro mobilokra

Hamarosan elérhető lesz az Android 11 első bétája több Xiaomi telefonra is, mutatjuk mely készülékek tulajdonosai tölthetik majd le a bétát.

Több késést követően a Google végre bejelentette az Android 11 első béta verzióját. Ezt követően pedig több promóciós képet is közzétett a Xiaomi melyeken azt láthatjuk, hogy a vállalat zászlóshajóira hamarosan érkezik az Android 11 rendszer. Ne feledjük, ez nem a végeges változat, hanem csak az első béta verzió, ami azért nem mondható hiba mentesnek. Tehát nem igazán ajánlott felrakni.

A Xiaomi által megosztott képeken csak azt láthatjuk, hogy hamarosan elérhető lesz az Android 11 béta a Xiaomi telefonjaira. Tehát még pontosan nem tudni mikortól lehet tölteni. A végleges változatot valószínűleg többen várják, mint az első bétát. Annak, aki szeretne majd belemerülni az Android 11 rendszerbe Xiaomi Mi 10/Mi 10 Pro vagy Poco F2 Pro telefonnal kell rendelkeznie. Nem árt persze a Xiaomi fórumain is olvasgatni, itt kaphatunk információt az elérhetőséggel és a hibákkal kapcsolatban is.