Jön az Xperia X termékcsalád

A mai napon a délelőtti órákban a Sony bemutatta az új Xperia X termékcsaládod, mely egyből 3 db mobiltelefonnal indul, az X modellek mindegyike 5 hüvelykes kijelzővel fog megjelenni, de a felbontásukban lesznek eltérések. A Sony minden modellnél 2 napos üzemidőt ígért.

A formatervezésük is hasonló, az alapmodell az XA nevet kapta, itt a kijelző körüli káva vékonyabb mint a többinél. Az XA MediaTek MT6755-ös chipsetet, 2 GB RAM-ot és 16 GB belső tárhelyet kapott, amely bővíthető microSD-vel. Egy és két SIM-es változatban lesz elérhető nano SIM -el mint a többi X modell. A kijelző HD felbontású IPS, a hátlapon 13 megapixeles ExmorRS szenzor található, az előlapon 8 megapixeles kamera. Android 6.0 a Sony felületével, az akkumulátor 2300 mAh-s.

xperia x.jpg

A következő készülék az Xperia X aki a középkategóriát támadja meg, itt Qualcomm Snapdragon 650-es lapka került a készülékbe mely fémházas és nem bontható. 3 GB RAM található benne, itt a kijelző full hd felbontású. Megtalálható benne a Predicitve Hybrid Autofocus nevű rendszer, amely a kamerás élményt javítja azzal , hogy mozgó dolgokat segít élesen fotózni. Az Xperia X 2620 mAh-s akkumulátort kapott, a hátlapi kamera 23 megapixeles, F2.0-s, videót Full HD-ban rögzít. Az előlapra egy 13 megapixeles kamera került, ebben a modellben már ujjlenyomat-olvasó is van.

images.jpg

Az utolsó modell pedig az Xperia X Performance nevet kapta, sok tekintetben ugyan az mint a sima X, viszont ebben Snapdragon 820-as chipset található, ami a Full HD kijelzővel szupergyors tempót ígér. Itt is 3 GB RAM van, lesz dual sim verzió, az akkumulátor 2700 mAh-s, a belső tárhely 32 GB, ujjlenyomat-olvasó, a kamera ugyanaz, mint az Xperia X-ben.

A készülék négy színben lesznek elérhetőek fehér, grafitszürke, arany és rózsaarany. Az XA Cat.4-es, a másik kettő Cat.9-es LTE támogatást kap.

 

MEGOSZTÁS