Kihagyhatatlan akciók a Vodafone-nál

vodafone

Az egyik legnagyobb szolgáltató Magyarországon, nagy kedvezményekkel várja ügyfeleit október végéig. Mutatjuk, hogy milyen akciók futnak jelenleg a cégnél.

A Vodafone az egyik legnagyobb szolgáltató cég az országban, ha az ügyfelek számát vesszük alapul. Rendelkeznek mobil szolgáltatással és otthoni szolgáltatásokkal is.

Sokszor állnak elő új akciókkal, amik nagyon jó lehetőségnek tűnnek. Most újra egy jó ajánlattal készültek, ami leginkább a csomagokra fókuszál. Az akcióban szereplő csomagoknál szerepel az 5G támogatottság is.

SIM

Az új csomagok RED tarifacsomagok, amiket minimum egy évre kell megkötni akkor, ha valaki nem vásárol készüléket, ha pedig igen, akkor 2 évre.

A RED Free+ csomag eddig 10.990 Ft-os áron volt elérhető, most viszont, ha valaki új szerződést köt, az első 6 hónapban mindössze 8990 Ft lesz a havidíja. A csomag tartalma korlátlan beszélgetés és SMS küldés belföldön és az EU-ban is. Mindezek mellett a mobilinternet is korlátlanul áll a felhasználók rendelkezésére belföldön, az EU-n belül pedig 25 GB, akár 5G hálózatokon is. Emellett még 50% értékű eszközbiztosítás is jár a csomag mellé, ha valaki készüléket is vásárol.

A Red Infinity World+ csomag pedig még komolyabb, ugyanis ott 15.990 Ft helyett mindössze 13.990 Ft kell fizetni az első 6 hónapban. Itt a hívásnál és a mobilinternetnél ugyan azok a feltételek, mint a másik csomagnál, viszont itt, ha valaki készüléket is vásárol, 100%-ig állják a készülék biztosítását. Mindezek mellett további 52.500 Ft kedvezmény is kapható 200.000 Ft-os vásárlás felett és még Világ Napijegyet is tartalmaz a csomag.

Az akció október 22-ig érvényes, így minél előbb érdemes bemenni egy Vodafone üzletben, vagy akár online elintézni a folyamatot.


Forrás