Kiszivárogott a Huawei P smart európai megjelenése és árazása

Evan Blass által megtudhattuk, hogy a Huawei Enjoy 7S a gyártó szokásához híven más néven fog érkezni Európába, most pedig az is kiderült, hogy mikortól lesz beszerezhető a készülék.


Huawei P smart néven tudjuk majd megvásárolni az Enjoy széria következő tagját hazánkban, legalábbis erről árulkodott az általában mindig megbízható információkat szivárogtató srác, a twitter oldalán. Mint azt már tudjuk a mobil 5,65 hüvelykes Full HD+ felbontású megjelenítőt kapott, a rendszermemória és a háttértár terén pedig 3/32 vagy 4/64 GB áll majd rendelkezésünkre. A teljesítményért a gyártó egyik saját rendszerchipje, a Kirin 659 a felelős.

A kamerák terén sem nincs miért szégyenkeznie a modellnek, ugyanis a hátlapra kettő modult is kaptunk, ezek közül az egyik 13 a másik pedig 2 megapixeles. Elől pedig egy 8 megapixeles egységet találunk. Nos, a legfrissebb információk szerint, január végétől lesz majd megvásárolható a kontinensünkön az újdonság, méghozzá 249 eurós áron. Ez átszámítva kb. 80 ezer forintnak felel meg, persze számolunk kell még az adókkal is. Azt egyenlőre nem tudni, hogy ezt az árcédulát a 3/32 gigabájtos vagy a 4/64-es modell kapja-e majd.