Már a korábbi Android rendszereken is aktiválható a sötét mód a Play Áruházban

Ezentúl mindenki számára elérhető lesz a sötét mód opció a Play Áruházban, és még csak Android 10 rendszer sem kell hozzá.


Valószínűleg azoknak akik már egy ideje Android 10 rendszert használnak nem lesz újdonság a Play Áruház sötét módja. De vannak olyanok is akik frissítés hiányában kénytelenek egy korábbi Androidot használni, na nekik van most egy jó hírünk. A Google ugyanis a tegnapi nap során elérhetővé tett a Play Áruház sötét módját azok számára is akik régebbi Androidot használnak. A hírt a Google Play Twitter csatornáján osztották meg a felhasználókkal. A bejegyzéshez mellékeltek egy rövid videót is, ami azt mutatja be, hogy hogyan tudjuk bekapcsolni a sötét módot.

Nem kell mást tennünk mint a Beállítások menüponton belül a Témáknál átállítani sötétre. Ezt követően pedig az egész Play Áruház sötétségbe borul, egyedül az alkalmazások ikonjai maradnak ugyan olyanok mint korábban voltak. Ezen kívül megtudtuk azt is, hogy azok számára akik Android 10 rendszert használnak elérhető lett a sötét és a világos mód kényszerítése. Eddig csak az alapértelmezett beállítást lehetett használni, de ezentúl már ha a rendszerszintű sötét módot bekapcsoljuk átállíthatjuk a Play Áruházat világosra is.

FORRÁStwitter
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.