Már biztos, hogy drágább lesz az elődjénél a Redmi K30 Pro

A Redmi ma bemutatta a Note 9 Pro-t és a Note 9 Pro Max-ot, a hónap végén pedig számíthatunk a kínai cég legújabb csúcsmobiljára is.


A Redmi K30 Pro-ról már lehetett hallani az elmúlt hetekben és a standard K30 bemutatója után az is nyilvánvaló volt, hogy milyen dizájnnal érkezik a készülék. A specifikációk is részben ismertek, a pletykák szerint 6,67 hüvelykes Full HD+ felbontású OLED panellel jön a mobil és elődjéhez hasonlóan motorikusan előugró dupla szelfi kamerával. A rendszerchip Snapdragon 865 5G, az akkumulátor kapacitása 4700 milliamperóra és támogatott a 33 W-os gyorstöltés. Úgy tudni lesz egy K30 Pro Zoom Edition nevű készülék is, nevéből adódóan jobb teleobjektívvel.

Az biztos, hogy a bemutatót még ebben a hónapban megtartják, de pontos dátumot egyelőre nem közölt a Redmi. A cég termékigazgatója Wang Teng egy weibo posztban viszont arra utalt, hogy a legolcsóbb variáns kezdőára 430 dollár, ami átváltva 129 ezer forint. Sejthető volt, hogy drágább lesz mint a K20 Pro, de szerencsére nem emelt olyan sokat a Redmi.