Már biztos hogy, ezzel a dizájnnal érkezik a Galaxy Note 10

A múlt héten már láthattunk néhány lehetséges verziót a Note 10 dizájnjára, úgy tűnik közülük a legutolsó lehet a befutó. Most a 91mobilestól érkezett egy rendervideó is, amin a szokásos CAD vázlatok láthatóak, ezen általában már mindig a végleges modell van.


Ahogy sejthető volt az elődhöz képest jókora dizájn váltáson esik át a Note 10, és a korábbiaktól eltérően ezúttal a Galaxy S szériára sem hasonlít a készülék. A pletykák igaznak bizonyultak, az előlapon lévő kameralyuk középen van és a hátlapon lévő modulok egymás alatt függőlegesen helyezkednek el a bal szélen. A videó alapján a kávák rendkívül vékonyak lesznek, az egész mobil egy hatalmas kijelző, amibe csak az előlapi kamera rondít bele. Az ujjlenyomat olvasót a 6,3 hüvelykes megjelenítőben találjuk, a panel felbontása várhatóan 1440 x 3040 pixel.

A Bixby gomb hiányzik, a hangerőszabályzó és a bekapcsoló gombok pedig úgy tűnik a bal oldalra kerültek. Jack csatlakozó nincs, alul csak mikrofon, USB C kimenet, hangszóró és az S Pen van. A Galaxy Note 10 tetején SIM tálca és talán egy infra port található, bár utóbbi akár mikrofon is lehet, nem teljesen egyértelmű. Ha minden igaz lesz egy Pro vagy Plus modell is, ez már 6,75 hüvelykes kijelzőt és mindkét oldalra plusz egy-egy kamerát fog kapni. A sima Note 10 – ami a fenti videón is látható – 4500 milliamperórás akkumulátorral rendelkezik majd és támogatja a 45 wattos gyorstöltést.

Kapcsolódó cikkek:

Megmutatta erejét a 12 GB RAM-al szerelt Galaxy Note 10 5G

A Galaxy S10 5G-nél is gyorsabb töltéssel érkezhet a Note 10

Ezzel a külsővel jöhet majd a Galaxy Note 10