Már több mint 1 millió Mate 30 mobil talált gazdára

mate-30-pro-cover

Elég jól fogynak a Huawei legújabb csúcsmobiljai, még annak ellenére is, hogy csak Kínában lehet őket megvásárolni.


A vártnál is nagyobb a kereslet a Mate 30 és Mate 30 Pro mobilok utáni kereslet a Kínában, legalábbis erről számolt be a napokban a Huawei. A kínai felhasználók nagyon oda vannak a cég mobiljaiért, ahol egyébként majdnem minden negyedévben elkönyvelhet magának egy eladási rekordot a Huawei. Szokás szerint a legújabb zászlóshajók, a Mate 30 és Mate 30 Pro után is hatalmas az érdeklődés. A Vmall.com oldalán az első percekben 5000 millió jüan értékben vásárolták meg a Mate 30 széria tagjait, ami körülbelül 21,5 milliárd forintot. Ugyan pontos számok nincsenek, de ez azt jelenti, hogy 60.000 és 100.000 közötti darabszám kelhetett el 60 másodperc leforgása alatt.

huawei-store

A készülékekre akkora volt a kereslet, hogy az online shopokból is elfogytak a modellek, ezt követően a Huawei a helyi üzletekbe irányította át a vásárlókat. A Huawei állítása szerint már több mint 1 millió példányt értékesítettek a Mate 30 szériából. Ez a szám pedig teljes egészében a kínai vásárlóknak köszönhető, mivel még csak ott lehet kapni őket. Ha minden igaz, akkor már ebben a hónapban Kínán kívül is megkezdődik az értékesítés, már csak az a kérdés, hogy miként fogadják majd a felhasználók a Google szolgáltatások nélküli Mate 30 és Mate 30 Pro modelleket.

FORRÁSgsmarena
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.