Március 23-án jön a Redmi Note 9S

redmi-note-9s-cover

A Redmi a múlt héten mutatta be a Note 9 és Note 9 Pro készülékeket, és most úgy néz ki, hogy napokon belül újabb mobillal állnának elő.


Pár nappal ezelőtt feltűnt egy palkát, ami a Redmi Note 9S bemutatóját hivatott promotálni. A rajta látottak alapján március 23-án, vagyis a jövőhéten fogja lerántani a leplet a kínai gyártó legújabb készülékéről a Redmi Note 9S-ről. Persze azért teljes mértékben nem mondanánk biztosra, hogy egy vadonat új telefon kapunk, mivel a kiszivárgott információk alapján egy Redmi Note 9 Pro fog érkezni, csak át lesz nevezve. A jövőhét hétfőn lezajló bemutatót Malajziában és Pakisztánban tartják meg és állítólag a nemzetközi piacra is ezen a néven fog jönni a Redmi újdonsága.

redmi-note-9s-1

A Geekbench-nél egyébként már járt az eszköz, így megtudtuk, hogy Snapdragon 720G lapkakészlet és 6 GB RAM található benne, akárcsak a Redmi Note 9S-ben. Valamint közel azonos pontot is ért el, mint a Note 9 Pro. Tehát a fentiek tükrében igen nagy rá az esély, hogy ugyanazt a telefon kapjuk csak más néven, de azért benne van a pakliban az is, hogy lesznek apróbb változtatások. Hétfőn kiderül.