Még az S10 Plus-nál is nagyobb lett a Samsung Galaxy S10 5G

írta: Robi

Ugyan a Galaxy S10 trió is elég színvonalas tendenciát képvisel, de a Samsung Galaxy S10 5G még ütősebb lett és nem csak az 5G miatt, mellesleg a Note 9-nél méretesebbre sikerült.


Miután tegnap a Samsung bemutatta az újonnan érkezett kiegészítőket, már kezdtük azt hinni, hogy az Unpacked végéhez értünk, de ekkor újra felfokozták a hangulatot a Galaxy 5G-vel. A dél-koreai cég 5G kapcsolatra is alkalmas készüléke hatalmas 6,7 hüvelykes 3040 x 1440 felbontású Dynamic AMOLED panellal debütált. A terjedelmes megjelenítőt egy 162.6 x 77.1 x 7.9 milliméteres méretekkel rendelkező házba sikerült beletuszkolni, ebből adódóan a súlya is nagyobb lett, szám szerint 198 gramm.

A Galaxy S10 5G régiótól függően csakúgy mint a többi S10 modell Snapdragon 855 vagy Exynos 9820 processzorral kerül forgalomba, de csak 8 GB RAM-ot és 256 GB tárolót kapott, illetve microSd bővítésre sincs lehetőségünk. Amellett, hogy ez a világ első Wi-Fi 6 technológiát támogató mobiltelefonja, a Samsung az S10 és S10 Plus hátlapján lévő három kamerát is kiegészítette egy negyedik ToF modullal, ami 3D mélységérzékelésre képes. Nem csak a hátlap sajátossága ez a kamera, mivel az előlapon is elhelyeztek egy Time of Flight (ToF) kamerát, ami azt jelenti, hogy egy picit szélesebb a kivágás ezen az oldalon mint a Galaxy S10+ esetében.

Ugyan még nem tudjuk, hogy az 5G mennyi energiát emészt majd fel, de valószínűleg sejthetjük, hogy rendesen meríti majd az akkumulátort, ezért is kapott az S10 Plus-hoz képest nagyobb, 4500 mAh-s telepet az 5G változat. Sajnos egyenlőre még nem árulták el, hogy mikortól kerül fel a boltok polcaira, illetve az ára is kérdéses. Persze az 5G még nem igazán elterjedt, a Galaxy S10 5G bemutatója, arra mindenképpen jó volt a Samsungnak, hogy megmutassák, hogy ők is tudnak olyan innovatív készüléket mutatni ami a jövő technológiáját használja, csak az 5G még nem adott hozzá.

forrás: samsung

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.