Most vásárolj Samsung Galaxy Z Flip 4 vagy Z Fold 4 okostelefont

mediamarkt

A dél-koreai vállalat legújabb hajítható kijelzős okostelefonjai egy nagyszerű akcióban vásárolhatóak meg ebben a hónapban a MediaMarkt üzletekben. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

A Samsung még augusztusban mutatta be a Samsung Galaxy Z Fold 4 és Samsung Galaxy Z Flip 4 okostelefont, amik nem mutattak hatalmas újításokat, csupán annyit, hogy szinte tökéletesek legyenek a termékek. Javult a hardver, emellett a kamera és a méretarány is változott, ami miatt még prémiumabb érzést kelthet bennünk az, ha a kézbe fogjuk a termékeket.

A nyitó ár mindkét termék esetében magasabb, mint amit az előd modelleknél láthattunk, viszont ez ebben a gazdasági helyzetben egyáltalán nem meglepő. Eddig nagyon akcióval sem találkozhattunk ezeknél a készülékeknél, most viszont végre egy szuper promócióban tudjuk őket megvásárolni.

Ez az akció egészen október 31-ig tart, mind a MediaMarkt üzletekben, mind a cég online felületén. Fontos kiemelni, hogy ez az ajánlat azoknak szól, akik magánszemélyként vásárolnak.

A promóció keretein belül, a MediaMarkt üzletekben ajándékba jár egy Samsung Galaxy Buds 2 Pro vezeték nélküli fülhallgató, fekete, fehér és lila színben, az online felületen pedig ugyan ez a termék az ajándék, itt viszont csak a fehér szín kérhető. Ez egy nagyon jó ajánlatnak mondható, hiszen a fülhallgató 99.999 Ft jelenleg is a boltokban.


Forrás