Nagyon hasznos frissítést kapott meg a Samsung Galaxy Buds Pro

A dél-koreai vállalat a legjobb fülhallgatójához egy új frissítést adott ki, ami sokat javít a készüléken. Mutatjuk, hogy miért érdemes lefrissíteni a terméket.

crypto50

A Samsung Galaxy Buds Pro már egy ideje kapható a piacon Magyarországon is és már elég jó áron lehet megvásárolni egy jó akció keretein belül.

A MediaMarkt üzletekben például a Samsung hónap alatt 52.999 Ft a készülék. Igaz, hogy még így is van ára, de azt is figyelembe kell venni, hogy 80.000 Ft feletti áron debütált és abszolút a prémium kategóriát képviseli.

A készülék nagyon jó minőségű hívási kapcsolatot tud biztosítani, hiszen 3 mikrofon van rajta. Mindemellett IPX7 vízállósággal is rendelkezik, így jól bírja a vizet is, ami ezeknél a termékeknél nem túl jellemző.

A hardveres tulajdonságok mellett szoftveresen is nagyon erős a készülék, hiszen a Galaxy Wearable alkalmazásban teljesen személyre tudjuk szabni a készülékünket. Bekapcsolhatjuk az aktív zajszűrést, beállíthatjuk, hogy ha a készülékhez hozzáérünk milyen parancsot teljesítsen, emellett a 360 fokos térhatást is bekapcsolhatjuk, aminek segítségével a fejünk mozgása közben is ugyan onnan fogjuk érzékelni a hangot. A termék tölthető vezetékesen és vezeték nélkül is, sőt, ha valamelyik Samsung Galaxy S szériás mobilt használjuk (S10 felett), akkor az okostelefon hátulján is feltölthetjük.

A napokban egy újabb frissítést kapott meg a Samsung Galaxy Buds Pro, aminek mérete mindösszesen 2 MB, de állítólag nagyon sokat javít a termék stabilitásán és az akkumulátor üzemidőn is. A frissítés elérhetőségét érdemes ellenőrizni a Galaxy Wearable alkalmazásban.


Forrás