Rekordot döntött itthon a Note 10 széria

Úgy tűnik egyre nagyobb az érdeklődés hazánkban a nagyobb méretű csúcskészülékek iránt. A Note 10 széria idén először két méretben érkezett, és a felhasználók több mint 80 százaléka a termékcsalád nagyobbik tagját, a 6,8 hüvelykes Note 10 Plust választotta.

REVO2

A Samsung augusztus 7-én New Yorkban mutatta be a Note sorozat legújabb tagjait. Pletykaszinten már hónapok óta lehetett hallani, hogy valamivel erősebb lapkát kap a Note 10, mint a Galaxy S10 mobilok és az is sejthető volt, hogy többféle változatban érkezik a phablet. A standard 6,3 hüvelykes Note 10 mellé jött a 6,8 hüvelykes Note 10 Plus és egyes régiókban a Note 10 5G is. A bemutatót követően meg is kezdődött az előrendelési időszak, a felhasználók Fénylő Prizma és Fénylő Fekete színvariánsok közül választhatnak. A vásárlók több mint 80 százaléka a termékcsalád nagyobbik tagja mellett tette le a voksát. A Samsung hivatalos sajtóközleménye alapján a Note 10 sorozat legújabb tagjai magasabb eladási számokkal zárták az előrendelési időszakot, mint tavaly a Note 9.

A Samsung termékpalettájának két fénylő ékköve lett, a Note 10 és Note 10 Plus, mindkét telefon teljesen prémium dizájnt és funkciókat kapott. A kijelzőt körülölelő kávák hajszálvékonyak lettek, a 10 megapixeles előlapi modul a megjelenítő felső sávjának közepén, az apró kameralyukban található. Az S Pen még okosabb lett, és az eddigi legfejlettebb fotós és videós technológiákat pakolták a dél-koreaiak a két újdonságba. A DxOMark Top listáján rögtön át is vette a vezetést a Note 10 5G, ami gyakorlatilag ugyanazokat a kamerákat kapta, mint a Note 10 Plus. A hátlapra 12 megapixeles főmodul került, változtatható rekeszértékkel, mellé jön még egy 16 megapixeles ultra széles látószögű szenzor és egy 12 megapixeles telefotó egység. A Note 10 Plusnál ez a trió kiegészül még egy ToF szenzorral és egy pulzusérzékelővel, viszont a sima Note 10 ezeket már nem kapta meg.galaxy_note_10_plus_ár

„A Galaxy Note10 olyan prémium funkciókkal érkezik, mint a szinte teljesen keretmentes Részletgazdag Infinity-O Display kijelző, az eddigi legnagyobb tudású S-Pen és az eddigi legfejlettebb fotós és videós technológiák, annak érdekében, hogy elegáns kialakításával és nagy  teljesítményével a munka és a magánélet területén is a lehető legjobbat nyújtsa.
A széria történetében először, a Galaxy Note10 két méretben is elérhető. A Note10 a
kiemelkedő teljesítményt és a Note széria sajátját, az S Pen-t kisebb méretben is elérhetővé teszi a felhasználók számára, a Note10+ 6,8 colos Részletgazdag Infinity-O Display kijelzője pedig az eddigi legnagyobb a Note sorozatban. „A Galaxy Note sorozat évek óta rendelkezésre áll azon hűséges európai felhasználók számára, akiknek fontos, hogy elérjék céljaikat. A Galaxy Note10 család egy újabb lépés a még nagyobb  hatékonyság és kreativitás felé. Az új készülékek még több lehetőséget biztosítanak a
felhasználóknak, ezt bizonyítja a magyarországi előrendelések kiemelkedően magas száma” – mondta Samu Zsófia, Samsung Electronics Magyar Zrt. kommunikációs vezetője.

Részletesebben a Samsung két új csúcsmobiljáról korábbi cikkünkben olvashatsz, ha még nem tetted volna meg, kövess minket YouTube-on, mert hamarosan érkezik róluk a tesztvideó is.